Granola uit de winkel , is vaak weinig en duur.  Een suikervrije variant is soms ook moeilijk te krijgen. Bij dit recept heb je veel meer en het is ook nog eens goedkoper.

Ingrediënten

250 gram fijne havervlokken
1 theelepel kaneel
50 gram geraspte cocos
100 gram ongebrande walnoten
200 gram ongebrande pecannoten.

In plaats van deze noten kun je natuurlijk ook 300 gram ongebrande notenmix nemen.
En als je dat lekker vindt, ook nog wat zaden.

Bereiding:

Verwarm de oven op 180 graden (hete lucht op 160 graden).
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Meng alle ingrediënten door elkaar en verspreid ze over de bakplaat.
Rooster de granola ongeveer 25 minuten in de oven.
Schep tussendoor nog 2 keer om, zodat de noten niet te bruin worden.

Laat afkoelen en bewaar dan in een afgesloten pot.

EET SMAKELIJK               

PIRI